Terenske vežbe studenata, KOPAONIK 20-27.01.2018.

Terenske vežbe studenata, KOPAONIK 20-27.01.2018.

Fakultet za sport i turizam organizuje sedmodnevni boravak na Kopaoniku, kao priliku za studente turizma da realizuju Terenske vežbe, a za studente sporta da polože praktični deo ispita iz predmeta Zimske aktivnosti u prirodi. Ovo putovanje je prilika za sve studente i zaposlene da uživaju u zimskom ambijentu najboljeg ski centra u Srbiji, da skijaju (uče ili se usavršavaju), plivaju u otvorenom (toplom) bazenu, šetaju, uživaju u hrani i bogatom zabavnom programu. Program putovanja obuhvata prevoz, smeštaj i ishranu u JAT apartmanima na bazi polupansiona, časove skijanja, turističke obilaske, rekreativni program na snegu, edukaciju i druženje.

JAT apartmani su objekat izgrađen u planinskom stilu koji se nalazi u samom centru Kopaonika, u blizini skijaških staza. Gostima je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu i bežični internet u celom hotelu. Apartman tipa D (2+1) je studio koji ima sofu na razvlačenje i dva klasična ležaja (pogodan za 3 ili 4 osobe). Svi apartmani su opremljeni mini kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom, telefonom i TV aparatima.

Cena aranžmana iznosi 245eur

Cena uključuje: Sedam noćenja u četvorokrevetnim apartmanima, posteljinu i peškire, ishranu na bazi polupansiona (doručak i večera), autobuski prevoz, boravišnu taksu i osiguranje.

Cena ne uključuje: Individualne troškove, ski pas i dodatno zdravstveno ski-osiguranje.

NAČINI PRIJAVLJIVANJA I PLAĆANJA

Prijave za putovanje se vrše slanjem mejla na adresu ivana.miskovic@tims.edu.rs

Za prijavu su neophodni sledeći podaci: ime, prezime, adresa, datum rođenja, telefon i e-mail.

Nakon prijave, zakupac apartmana, agencija Ski Fun iz Beograda, svakom prijavljenom studentu šalje mejlom Ugovor o putovanju, koji student treba da potpiše i izvrši uplatu na žiro račun agencije koji se nalazi u Ugovoru. Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje može biti izvršeno u tri mesečne rate u dinarskoj protivvrednosti:

I rata plaćanje do 1.11.2017.

II rata plaćanje do 1.12.2017.

III rata plaćanje do 3.1.2018.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK, 27.10.2017.

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 35.

INFORMACIJA O SKI PASU:

Cena ski pasa za sezonu 2017/2018 za 6 dana skijanja iznosi 14.320 din po osobi. Grupama većim od 20 osoba odobrava se popust. Više informacija o cenama možete pronaći na sajtu: www.infokop.net