Fakultet za sport i psihologiju

Dinamičan razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija nameće potrebu za konstantnom edukacijom i usavršavanjem. Jedna od veština koja svakodnevno napreduje jeste i elektronsko poslovanje. Softverske aplikacije ,,pokrivaju“ sve oblasti života i njihovo korišćenje se podrazumeva. Iz tih, i mnogih drugih razloga, Fakultet za sport i turizam je pripremio program edukcije u oblasti primene e-biznisa u praksi.
Cilj edukacije je prenošenje specifičnih teorijskih i praktičnih znanja, kroz nastavu koja će se odvijati u formi predavanja i interaktivnih radionica.
Program obuke se sastoji iz tri modula: I – Globalne tendencije u e-biznisu; II – E-biznis u praksi turizma / E-biznis u praksi sporta; III – Konsalting
Prva obuka će biti održana 27. i 28. februara u prostorijama Fakulteta za sport i turizam. Broj mesta je ograničen, maksimalno 20 polaznika, a minimalno 10 za održavanje obuke. Prijavljivanje je isključivo putem onlajn formulara. Prijavljeni polaznici će biti obavešteni o detaljima održavanja obuke.
Nakon završenog drugog modula polaznici će dobiti sertifikate.

Prijava