Fakultet za sport i psihologiju

TIMS. Acta (2012) Vol 6 No 2

Uvažavajući ideje, ciljeve i rezultate prethodnog Uredništva, novi uređivački tim časopisa TIMS. Acta nastavlja da radi na većoj vidljivosti i otvorenosti časopisa. U tom smislu neki preduzeti koraci su već rezultirali opipljivim rezultatima – časopis je vidljiv na SSCI listi i preko Repozitorijuma Narodne biblioteke dostupan i u elektronskom obliku, na adresi http://scindeks-repozitorijum.ceon.rs.
U prilog tome, u narednom broju (Vol.7 No.1), koji izlazi u junu mesecu 2013. godine, radovi će biti objavljivani dvojezično, na srpskom i na engleskom jeziku. Minimalne izmene načinjene u cilju poboljšanja kvaliteta i unapređenja tehničkih standarda, dostupne su u dokumentu Uputstvo za autore. U nadi da će do sada učinjeno biti sjajna odskočna daska i za one autore koji do sada nisu imali prilike da objavljuju u našem časopisu, srdačno vas pozivamo da postanete deo našeg autorskog tima.
Urednica
doc. dr Violeta Zubanov

!!! Impressum
!!! Naslovna
No.1_Nesic_RAZLIKE_U_REGIONALNOJ_MISICNOJ_DISTRIBUCIJI_KOD_FUDBALERA 
No.2_Stupar_RAZLIKE_U_ANTROPOMETRIJSKIM_KARAKTERISTIKAMA_I_MOTORICKIM_SPOSOBNOSTIMA_IZMEDJU_DECAKA_I_DEVOJCICA_UZRASTA_7_GODINA_META_ANALIZA
No.3_Novakovic_VARIJABILNOST_AEROBNIH_SPOSOBNOSTI_FUDBALERA_U_TOKU_TAKMICARSKE_SEZONE
No.4_Skrbic_ATRAKTIVNOST_KOMPLEKSNE_TURISTICKE_PONUDE_FRUSKOGORSKIH_MANASTIRA_I_SELA_IZ_UGLA_POTENCIJALNIH_TURISTA
No.5_Birkas_ODGOVORNI_TURIZAM_SYNDERESIS_SAPIENTIA_I_SCIENTIA
No.6_Musulin_SOCIO_PSIHOLOSKI_ASPEKTI_OPORAVKA_SPORTISTE_POSLE_POVREDE_PREGLED_SAVREMENIH_ISTRAZIVANJA